Bitmesine 11 gün kaldı: Dacia marka arabalar için duyuruldu, bin 500 TL yakıt hediye edilecek!

2022 Eylül’de araba almak isteyenlere duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda, araba satın alan vatandaşlara önümüzdeki sene ertelenen kredi taksiti imkanı ve 1.500 TL yakıt hediyesi verilecek. Söz konusu kampanya 11 gün sonra sona erecek.

Araba almak isteyenler araç şirketleri tarafından yapılan duyuruları takip ediyor. DACİA Eylül ayı kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. 11 Gün sonra sona erecek olan kampanya ile ilgili detaylar tek tek açıklandı.

Dacia Eylül kampanyası

Eylül’de 2022 model yılı Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan kampanya kapsamında 2023 Ocak ayına kadar ertelenen kredi taksiti ödemelerine ek olarak 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Peşinatın ödenmesi zorunludur. Kampanya fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir.

İlgili kampanya Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımıyla birlikte geçerlidir. Bu ürünlerden herhangi birinin alınmaması ya da alındıktan sonra iptali durumunda Total’de geçerli yakıt puanı hediye edilmez.

Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları belirtilen ürünler ile birlikte geçerlidir. Aksi durumda Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Kazanılan yakıt puanı her ayın 7’sinde 6 ay boyunca her ay 250 TL, toplamda 1.500 TL olarak kullanıcının Club TOTAL hesabına yüklenecektir. Kampanya kapsamında kazanılacak yakıt puanları sadece Total markalı akaryakıt ve otogaz istasyonlarında kullanılabilecektir.

Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 – 119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Sandero’nun karma CO2 salımı 103 -117(g/km); yakıt tüketimi 4,1 – 8,4 (l/km) aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.09.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Dacia Yetkili Satıcılarında.

Exit mobile version