GündemMuğla Haberleri

Bodrum’a girişlerde koronavirüs önlemleri artırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde koronavirüs önlemleri artırıldı. İlçeye girişte tek tek otomobiller durdurulup nereye gittikleri sorulurken, sürücü ve yolcuların ateşleri ölçüldü.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde girişlerde koronavirüs önlemleri artırıldı. İlçeye girişlerde otomobiller tek tek durdurulup, tatilciler ve yazlıkçıların ateşleri ölçüldü. Ayrıca adres bilgileri ve telefonları alınarak, 14 gün evden çıkmama kuralına uymaları için takip edilecekleri bilgisi verildi.

TEK TEK ATEŞLERİ ÖLÇÜLDÜ

Bodrum’un tek girişi olan Torba trafik uygulama noktasında başka illerden gelen araçlar teker teker kontrol edildi. İlçeye giriş yapanların ateşleri ölçüldü, adres bilgileri ve telefonları kayıt altına alındı. Bodrum’a gelen yazlıkçılar ve tatilcilerin 14 gün evden çıkmama kuralına uymaları için takip edilecekleri bilgisi verildi.

UYGULAMALAR SIKLAŞTIRILDI

Turizmin göz bebeği Bodrum’da trafik uygulaması sıklaştırıldı. Corona virüs nedeniyle özel kıyafetler giyen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bodrum Belediye ekipleri yabancı plakalı araçları denetim yaptı.

İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri ve jandarma ekipleri ilçe girişinde yabancı plakalı araçları teker teker durdurup nereye gittiklerini sordu. Sağlık ekipleri sürücülerin ve yolcuların ateşlerini ölçerken, Emniyet güçleri ise vatandaşların kimlik bilgilerini alarak güvenlik kontrolünden geçirdi.