Bodrum’da dağlık arazide cesetleri bulunan anne kızın katili bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, yol kenarındaki sarp arazide cesedi çarşafa sarılı halde iple bağlanmış olarak bulunan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova’nın (15) katili belirlendi. Yapılan soruşturma sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre, Irina Dvizova’nın eski kocası, küçük erkek çocuğunu da alarak yurt dışına kaçtı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide meydana geldi. Irina Dvizova ile kızı Dayana Dvizova’nın yakınları, 23 Kasım’da ulaşamayınca Konacık Mahallesi’ndeki evlerine gitti. Kapının açılmaması üzerine içeri giren yakınları, koltukta kan lekesi buldu.

Dayana Dvizova daha 15 yaşındaydı

Cesetleri çarşafa sarılı bulunmuştu

Durumu bildiren yakınları, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, anne ve kızın cesedini Tavşanburnu yolu civarındaki dik yamaçta çarşafa sarılı halde buldu.

Rus uyruklu Irina Dvizova modellik yapıyordu

Kamera kayıtları katili ele verdi

Polis ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını inceledi ve bir aracın izini takip ederek Tavşanburnu yolu civarındaki aramayı yoğunlaştırdı. Soruşturma sonucunda, Irina Dvizova’nın eski kocasının, daha önce öldürdüğü eşiyle ilgili olaydan sonra küçük erkek çocuğunu da alarak yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Exit mobile version