Bodrum’da husumetli gruplar arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, para meselesi yüzünden husumetli oldukları kişilerle telefon üzerinde yaşanan tartışma sonrasında Ali Arslan (24) ve arkadaşı H.K., rakip grubun evinin önüne gidip silahla havaya ateş açtılar. Bu saldırı sonucunda Ali Arslan hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı H.K. yaralandı. Şüpheliler, olası bir saldırıya karşı çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. İki şüpheli tutuklandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi’nde meydana geldi. Ali Arslan ve arkadaşı H.K, para meselesi nedeniyle husumetli oldukları H.M. ve H.C.O. ile telefonda tartıştılar. Tartışma büyüyünce Arslan ve H.K., motosikletleriyle husumetlilerin evine gitti. Husumetlilerin evine yaklaştıklarında, iddiaya göre Arslan ve H.K. havaya ateş açtılar. Bu sırada, evde pompalı tüfeklerle bekleyen H.M. ve H.C.O., motosikletle gelen Ali Arslan ve H.K.’ye ateş açtılar.

Vurulan Ali Arslan ve H.K. yere düşerken, olayın hemen ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, saçmaların Ali Arslan’ın göğsüne isabet ettiği ve Arslan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. H.K. ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ali Arslan’ın cansız bedeni, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis, olayın hemen ardından şüpheliler H.M. ve H.C.O’yu, tedavisi tamamlandıktan sonra H.K.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdürülüyor.

Çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildiler

Bodrum’da Ali Arslan’ın ölümüne neden olan silahlı kavga sonrasında adliyeye sevk edilen H.M. ve H.C.O., tutuklandı. H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Exit mobile version