GündemMuğla Haberleri

Bodrum’da kan donduran cinayet: İş arkadaşını öldürdü! Nedeni şoke etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kan donduran cinayet… Bir kişi, iş arkadaşını defalarca bıçakladı. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E., horladığı gerekçesiyle iş arkadaşı Kenan Maral’ı uykusunda defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Korkunç olay, Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bodrum ilçesinde bir rezidansta güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E. ile aynı lojmanda kalan mesai arkadaşı Kenan Maral arasında horlama meselesi yüzünden tartışma başladı.

VARDİYALARI DEĞİŞMİŞTİ

İkili arasında başlayan husumet sonrası, şefleri tarafından uykusunda horladığı ifade edilen Muzaffer E. ile Kenan Maral’ın vardiyaları değiştirildi.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Gece vardiyasında nöbet tutan Muzaffer E., sabaha karşı nöbetini bırakıp lojmanda uyuyan ve kendisini horladığı için uyaran Maral’ı uykusunda defalarca bıçakladı.

Muzaffer E., mesai arkadaşını defalarca bıçakladıktan sonra durumu emniyet güçlerine ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Kenan Maral’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİASI

Eşinden de boşanma aşamasında olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Muzaffer E., gözaltına alındı. Kenan Maral’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.