Bodrum’da korkunç motosiklet kazası: Sürücüsünün kolu koptu!

Bodrum’da hafriyat kamyonuyla çarpışan motosiklet sürücüsünün kazanın etkisiyle kolu koptu. Sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya karışan kamyonun şoförü göz altına alındı.

Bodrum’da yaşanan motosiklet kazası, Deve Güreşi Festivali’ne katılan bir sürücünün trajik ölümüne neden oldu. Kaza sonucu kopan kol ve diğer yaralanmalar nedeniyle hayatını kaybeden sürücü, festival dönüşünde hafriyat kamyonu ile çarpıştı.

Festival dönüşünde feci kaza

Yokuşbaşı Mahallesi’nde düzenlenen Bodrum Deve Güreşi Festivali’nden dönen Hüseyin Altunkaya, eve gitmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Ancak karşı yönden gelen hafriyat kamyonu ile çarpışarak feci bir kaza geçirdi.

Kazada hayatını kaybeden Hüseyin Altunkaya

Çarpmanın etkisiyle kolu koptu

Kaza sonucu Altunkaya’nın sol kolu kamyonun altında kalarak koparken, motosiklet de yaklaşık 30 metre sürüklendi. Bu feci kaza sonrası Altunkaya, yere düşerek başını vurdu ve sağ ayağı da parçalandı.

Kaza sonrası vatandaşlar, Altunkaya’nın ve kopan koluyla birlikte kalan motosikletin çevresinde koruma sağladı.

Olay yerine gelen ambulans ekipleri, Altunkaya’nın kalan kolunu alarak müdahalede bulundu. Ancak Altunkaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kamyon şoförü gözaltına alındı

Kaza sonrası gözaltına alınan kamyon şoförü Mahmut K., sürücünün viraja hızlı girdiğini ve kaza sonucu savrulduğunu belirtti.

Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaza sonrası Bodrum Kızılağaç yolu uzun süre trafiğe kapatıldı.

 

 

Exit mobile version