GündemMuğla Haberleri

Bodrum’da ünlü mekanda yumruklu ‘maske’ kavgası!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü bir mekanda iki grup arasında sosyal mesafe ve maske kuralına uyulmaması nedeniyle kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga o sırada mekanda olan bir müşteri tarafından kaydedildi. İşletmenin özel güvenlik görevlileri müdahale ederek tarafları ayırdı. 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Göltürkbükü mahallesinde bulunan fiyatlarıyla gündemden düşmeyen ünlü mekan Maçakızı’nda dün iki grup arasında sosyal mesafe ve maske kuralına uyulmaması nedeniyle kavga çıktı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga o sırada mekanda olan bir müşteri tarafından kaydedildi. İşletmenin özel güvenlik görevlileri müdahale ederek tarafları ayırdı.

İddialara göre bir grup, maske takmadıkları ve sosyal mesafeye de uymadıkları ileri sürülen yabancı turistlerden oluşan başka bir grubu uyardı. Bunun üzerine iki grup arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü. İşletmenin özel güvenlik görevlileri müdahale ederek tarafları ayırdı. O anlar mekandaki diğer müşteriler tarafından cep telefonları ile görüntülendi.