Bomba iddia geldi: Yılın çifti Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılık haberi sevenlerini üzdü!

Hem ayrı ayrı hem de birlikte ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile ilgili bugün ortaya atılan bir iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü! Bir süredir beraber olan ünlü çiftin ayrıldıkları ileri sürüldü!

2021 Yılının Son Ayrılığı!

Oğuzhan Koç’un eski kız arkadaşı Yağmur Tanrısevsin ile yakın arkadaş olmasından dolayı, bir kesim tarafından ciddi tepkilere maruz kalan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, tüm tepkilere rağmen bu yılın ilk aylarında aşk yaşamaya başlamıştı. Her şeye rağmen dolu dizgin aşk yaşamaya devam eden ve bu aşkı gözlerden uzak bir şekilde sürdürmeyi tercih eden ünlü çift hakkında, yeni bir iddia ortaya atıldı! Çiftin ayrılık kararı aldığı haberi, magazin gündemine ilk sıradan giriş yaparken, ikilinin hayranları bu durumu üzüntü ile karşıladı!

Fotoğrafları Silmediler!

Bugün sabah saatlerinde, magazin kulislerinde dolaşmaya başlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in ayrılık haberleri sonrasında gözler, konu ile ilgili olarak çiftin yapacağı açıklamalara çevrildi. Haklarında daha önce de ayrılık haberleri ortaya atılan ancak her defasında beraber poz vererek bu haberleri yalanlayan ünlü çift, bugünkü ayrılık haberleri ile ilgili henüz bir paylaşımda bulunmadı. Çiftin, beraber çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldırmadıkları gözlendi.

Romantik Tatil Sonrasında Gelen Ayrılık Kararı!

Geçtiğimiz hafta beraber yurtdışı tatiline çıkan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, hafta boyunca Instagram hesapları üzerinden çeşitli fotoğraflar paylaşmıştı. Paylaştıkları karelerde, mutlulukları gözlerinden okunan ünlü çift ile ilgili tatil sonrası ortaya atılan ayrılık iddiaları, herkesin aklının karışmasına sebep oldu. Beraber gittikleri romantik tatil sonrasında, haklarında ayrılık iddialarının ortaya çıkması, çiftin sevenlerine tatil esnasında bir problemin ortaya çıktığını düşündürdü.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir cephesinden, ayrılık iddialarına henüz bir yanıt verilmedi. Çiftin sevenleri, sosyal medya uygulamasında yaptıkları yorumlar ile ayrılık iddiaları karşısında duydukları üzüntüyü belirtti ve bu haberlerin sadece bir iddia olarak kalmasını dilediklerinin altı çizdi.

Exit mobile version