Bonus kredi kartı kullananlar için resmen açıklandı: Akaryakıtta 40 TL iade edilecek!

Döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan ani yükselişlerden ötürü ocak ayı içerisinde zamlanan akaryakıt fiyatları, yaklaşık olarak 50 gün önce başlayan Rusya- Ukrayna savaşının brent petrol fiyatını 100 doların üzerine çıkarması sonucunda üst seviyelere ulaştı. Savaşın ilk başladığı günlerde 130 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrol, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan benzin ve motorin ürünlerinin 25 TL seviyesine kadar yükselmesine yol açtı.

Savaş hali devam eden iki ülkenin ılıman bir müzakere sürecini yönetmesi, akaryakıt ürünlerine belli aralıklar ile indirim yapılmasını sağladı. Ancak hali hazırda oldukça üst seviyelere çıkmış olan fiyatlar, yapılan kuruşluk indirimlerden nerede ise hiç etkilenmedi. Halen, sürücülerin bütçelerini aşan fiyatlarda olana akaryakıt ürünleri, birçok sürücünün kendi aracına kullanamamasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Bonus hizmeti, ilgili şartları sağlayan tüm müşterileri için iki ayrı kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Bonus 30 TL’lik Akaryakıt Kampanyası!

Bonus, yeni dönemde akaryakıt sektörü için de bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Bonus’un resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre Bonus özellikli kredi kartları ile 4 ayrı seferde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlara toplamda 30 TL hediye Bonus verileceği bilgisi kaydedildi.

Bonus 40 TL’lik Akaryakıt Kampanyası!

Bonus’un akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu ikinci kampanya olarak karşımıza çıkan 40 TL’lik kampanya, ilgili kampanyaya Bonus Flash uygulaması üzerinden katılanları kapsamaktadır. Bonus, bu kampanyasında 4 ayrı seferde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt alışverişi gerçekleştiren sürücülere toplamda 40 TL’lik Bonus hediyesi vermektedir.

Bonus Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 202

Bonus’un 40 TL’lik akaryakıt alışverişi kampanyasına Bonus Flash uygulaması aracılığı ile katılım sağlanmaktadır. 30 TL’lik ilk kampanyaya ise EVET POAS, kartın son 6 hanesi bilgilerini yazıp 3340’a kısa SMS göndererek katılım sağlanabilmektedir. İki kampanya da Petrol Ofisi alışverişleri için geçerlidir.

Exit mobile version