Bonus sahibi olanlar yaşadı; okul alışverişi yapmadan önce mutlaka bu kampanyaya katılın! Çünkü, kampanyaya katılanlar alışverişlerinin 250 TL’sini bedavaya getirecek…

Okul tarihlerinin yaklaşmasıyla birlikte kredi kartı markalarının avantajlı kampanyaları da bu sektöre yönelik olmaya başladı. Geçtiğimiz gün yeni bir kampanya için düğmeye basan Bonus, kredi kartını kullanan vatandaşların okul alışverişlerinden daha sonraki alışverişlerinde kullanabilmesi için 250 TL değerinde Bonus kazanmasını mümkün hale getirdi.

BONUS, OKUL KAMPANYASININ STARTINI VERDİ

Geçtiğimiz gün yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Bonus, 22 Ağustos 2022 tarihinden 20 Eylül 2022 tarihine kadar Bonus kartlar ile Bonus üye işyerlerinden 250 TL ve üzeri her ikinci market, giyim ve kırtasiye sektöründeki harcamalara 40 TL olmak üzere toplam 200 TL Bonus vereceğini duyurdu. Ödemelerin GarantiPay ile yapılması halinde her ikinci işleme ekstra 10 TL Bonus verecek olan Bonus, toplamda 250 TL bonus kazanmanın mümkün olduğunu açıkladı.

ALIŞVERİŞTEN ÖNCE KAMPANYAYA KATILMAK ŞART

Müşterilerinin kampanyadan yararlanabilmesi için kampanya katılımını şart koşan Garanti BBVA, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerinin ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulamasından kampanyaya katılım sağlayabileceğini açıkladı. Aynı şekilde SMS ile de kampanyaya katılım sağlayabilecek olan Bonusluların “OKUL” yazıp 3340’a SMS göndermeleri gerektiği öğrenildi. Öte yandan Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyaya katılmak için 9,99 TL ödeme yapması gerektiği kurum tarafından yapılan duyuru metninde yer aldı.

HER BONUS KART SAHİBİ YARARLANAMIYOR

Bazı bankalara ait Bonus’lara özel olan bu kampanya kapsamından Garanti Bonus, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business,Easy, Deniz Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Alternatifbank Bonus, Alternatifbank Bonus Business, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus Business kart sahipleri yararlanabiliyor. Öte yandan kampanya kapsamında söz konusu sektörlerden alışveriş yapmak kaydıyla hem fiziki hem de sanal POS’lar’dan yapılan tüm alışverişler kampanya tutarına dahil ediliyor.

Exit mobile version