Manisa Haberleri

Borç- alacak kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı

Manisa Turgutlu’da borç-alacak meselesi kanlı bitti. İki grup arasında çıkan sözlü tartışmada silahlar konuştu. 1 kişinin yaşamını yitirdiği kavgada 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

Alacak kavgasında kan döküldü! Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, borç- alacak nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. 1 kişi yaşamını yitirdiği kavgada 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. 3 kişi de gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, olay saat 18.00 sıralarında Turgutlu’nun Şehitler Mahallesi Özgün Sokak ile Karaağaç Yolunun kesiştiği yerdeki kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre Murat Malgaz (25) ve Süleyman Solak (28), Abdullah K.’DAN alacaklarını tahsil etmek için babasının işlettiği kahvehaneye geldi.

SİLAHLAR KONUŞTU!

Kahvehanede çıkan tartışma kısa bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Murat Malgaz ve Süleyman Solak silahla vurularak ağır yaralanırken, olaya karışan Abdullah K.’nın ağabeyi şüpheli Halis K. bıçakla yaralandı. İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, polis, olay yerini şerit çekerek kapattı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası yaralılardan Murat Malgaz ve şüpheli Halis K. Turgutlu Devlet Hastanesi’ne, Süleyman Solak ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Malgaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan, ağır yaralı Özgün Sokak’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili Nazım K., Halis K. ve İbrahim K.’yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.