Ekonomi

Borç kapatma kredisi kampanyası başladı! İşte faiz oranları

QNMB Finansbank tarafından borç kapatma kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası için faiz oranları paylaşıldı ve başvuruların nasıl yapılacağı da vatadaşlar ile paylaşıldı.

Banka tarafından konu hakkında yapılan açıklamada “Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve esnek uygun ödeme koşulları ile kredi taşıma imkanı bulunduğuyla karşı bankalara ücretsiz EFT imkanı bulunduğu ifade edildi.

FAİZ ORANLARI

Faiz oranları müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik gösterdiği belirtilen açıklamada faiz oranlarının yüzde 1,45, yüzde 1,92 ve yüzde 2,20 olabileceği ifade edildi. Faiz oranları ise şöyle oldu:

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 50 bin lira kredi için 36 ay vade ve aylık yüzde 1,33 faiz oranı ile aylık ödeme 1836 lira oluyor. Toplam geri ödeme ise 66 bin 119 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Başvurular içinse şu açıklama yapıldı:

Ön başvurunuzu, TC kimlik numaranızı 5030’a SMS olarak göndererek veya QNB Finansbank Şubelerini ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Ön başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde, dilediğiniz QNB Finansbank Şubesi’nden Borç Transferi Kredisi için kesin başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.