Borcunu Yapılandıran Vatandaşlar Dikkat! İlk Taksit Ödemeleri İçin Mesai Saati Uzatıldı!

Borcu olan vatandaşları ilgilendiriyor. Borç yapılandırmalarının ilk  taksit ödemeleri geldi çattı. İlk taksit ödemelerinin son günü bugün. Hem mükelleflere kolaylık hem de yoğunluğun azaltılması kapsamında mesai saatleri uzatıldı.

Vergi Dairelerinde Mesai Saatleri Uzatıldı

Sigorta primleri, Genel Sağlık Sigortası primleri, İşsizlik Sigortası primleri, 30 Nisan ve öncesi işlenen fiillere ilişkin (trafik gibi) idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları, Bağ-Kur sigortalılarının daha önce durdurulan hizmet sürelerinin ihyası hâlinde doğan alacaklar, isteğe bağlı ve topluluk sigortası primleri, öğrenci kredileri gibi birçok borcunu yapılandıran vatandaşlar için ilk taksit ödemelerinin son günü bugün. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden duyuruldu. Vergi daireleri bugün 21.00’a kadar açık.

Vatandaşlara duyuruldu. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, mükelleflere kolaylık sağlanması ve muhtemel yoğunluğun önlenmesi amacıyla vergi daireleri bugün saat 21.00’e kadar açık olacak. İkinci taksitler ise, 30 Kasım tarihine kadar ödenecek.

Exit mobile version