Bornova’da Feci Olay! Pompalı Tüfekle Restorana Saldırdı

İzmir’de meydana gelen olayda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle restorana pompalı tüfekle ateş açan iki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Saldırıda 2 Kişi Yaralandı

Olay, akşam saatlerinde İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Altındağ Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre İ.T. ve T.D. içerde müşterilerinde bulunduğu restorana henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı pompalı tüfekle ateş açtı. İddialara göre iki kişi 35 ASM 462 plakalı otomobille kaçarak gözden kayboldu.

Polis Ekipleri Şüphelileri Yakalamak İçin Çalışma Başlattı

Meydana gelen silahlı saldırıda 41 yaşındaki müşteri M.K. ve 39 yaşındaki restoran çalışanlardan E.B. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı E.B.İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, M.K. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların tedavileri devam ediyor. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken ekipler kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version