İzmir Haberleri

Bornova’da “Renklerle Hayat” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Bornova Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Ressam Hülya Yasemin’in "Renklerle Hayat" adlı resim sergisi, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Sergi, 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek ve sanatseverlere renklerin büyülü dünyasında bir yolculuk sunacak. Sergide yer alan 52 eser, sanatçı Hülya Yasemin’in iç dünyasındaki duyguları ve yaşantısını renklerle dışa vurduğu eserlerinden oluşuyor. Sanatseverler, Yasemin’in eserlerinde renkler ve figürler aracılığıyla derin bir duygusal anlatımla karşılaşıyor. Serginin açılışında kurdeleyi sanatseverlerle birlikte kesen Yasemin, sanatın kendisi için bir ifade dili olduğunu belirterek, “Duygularımı en iyi renklerle anlatabiliyorum. Bu sergide de ruhumda birikenleri resim yoluyla dışa vurdum” dedi.

Bornova Belediyesi’nden Sanata Tam Destek

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, serginin açılışında yaptığı konuşmada, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Eşki, “Sanatçılarımıza her zaman kapımız açık. Sanatın her alanında desteğimizi artırarak sürdüreceğiz ve Bornovalılarla daha fazla kültür ve sanatı buluşturacağız” diyerek ilçeye yeni kültür ve sanat yatırımları kazandıracaklarını belirtti.

Sergi 22 Eylül’e Kadar Ziyaret Edilebilecek

Sanatseverler, 22 Eylül 2024 tarihine kadar Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek, Hülya Yasemin’in rengarenk dünyasında keyifli bir sanat yolculuğuna çıkabilecekler. Sergi, hem sanatçının içsel dünyasını keşfetme hem de sanata dair yeni perspektifler edinme fırsatı sunuyor.