Bornovo’da ahır parasına daire ilanı yayınlandı: 103 bin TL’yi ödeyen ev sahibi olacak!

Türkiye Finans Katılım Bankası, İzmir ilinde bulunan iki gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ilgili ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen katılım bankalarından olan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer aldığını duyurdu. Türkiye’nin 81 ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyuran katılım bankası, ilgili hizmetine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan yeni duyuruya göre bankanın “Tapu.com” isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığı ve bu kapsamda da ilgili platform üzerinden uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağı bilgisi kaydedildi. Banka, bu duyurusundan sonra İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan iki gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İZMİR BORNOVA’DA SATILIK DAİRE!

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Tapu.com platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunan apartman dairesine ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu apartman dairesinin kullanım alanı, 135 metrekare olarak ölçüldü. 9 katlı bir binanın 2’inci katında bulunan daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 2 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Banka, ihaleye katılmak isteyenlerin 103 bin 800 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK TRİPLEKS VİLLA!

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün, İzmir ilinin Dikili ilçesinde bulunan bir tripleks villa olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 186 metrekare olarak ölçülmüş olan tripleks villa için düzenlenmiş olan ihalenin 3 milyon 150 bin TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılmak isteyenlerin 148 bin 700 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version