Boş kadrolara memur alımı için duyuru yapıldı: Belediyede çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor!

Belediye boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapacağını açıkladı. Verilen ilanda alımlar tahsildar ve bilgisayar işletmeni kadrolarında gerçekleştirilecek. Şartları sağlayan adaylar, 7 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı personel alımı için ilan verdi. Verilen ilana göre alımlar tahsildar ve bilgisayar işletmeni kadrolarında yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların KPSS en az 70 puana sahip olması gerekiyor.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

1. İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

2. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

3. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

4. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar, Sözlü Sınava Katılabilmek için;

1. Başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları, istenilen diğer belgelerle birlikte 03/10/2022 gününden 07/10/2022 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09:00-16:30 arasında) Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No:5 Zeytinburnu/İstanbul adresindeki Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir. (Geciken postalardan belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

2. Elektronik ortamda yapılan başvurular, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin yaziisleri@zeytinburnu.bel.tr mail adresine yapılacaktır.

Exit mobile version