Boşanacakları konuşulan Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çiftinden haber geldi: Sinem’e saygım katlanıyor!

Mutlu giden birlikteliklerini 2016 yılında nikah masasına taşıyan Sinem Kobal- Kenan İmirzalıoğlu çifti, geçtiğimiz günlerde ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Yakışıklı oyuncu, verdiği son röportajda kullandığı ifadeler ile iddiaların önünü kesti.

BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ!

Bir süredir evli olan ve geçtiğimiz günlerde de ikinci kızları Leyla’yı kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çifti, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Gözlerden uzak yaşadıkları özel hayatları ile ilişkilerinin başından beri sanat camiasının örnek çiftlerinden birisi olarak gösterilen ünlü çiftin, ayrılacağı iddia edildi. Tv8 kanalında yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programında gündeme gelen bu iddia hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine bomba gibi düştü.

KENAN İMİRZALIOĞLU’NDAN EŞİNE ÖVGÜ!

2016 yılında hayatlarını birleştiren ve o günden bu yana da örnek bir aile profili çizen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, son günlerde ayrılık iddiaları ile gündeme gelerek hayranlarını ve sevenlerini oldukça şaşkına çevirdi. İddiaların doğru olup olmadığı merak edilirken Kenan İmirzalıoğlu’ndan beklenen çıkış geldi.

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirleri tarafından görüntülenen yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti. Bir anda eşine övgüler yağdırmaya başlayan İmirzalıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Sinem harika bir anne, annelik ona çok yakıştı. Sinem’den gerçekten muhteşem bir anne çıktı. Annelik şu an için onun için en önemli şey. Her şey ile an be an ilgileniyor. Onun anneliğini gördükçe ona olan saygım artıyor. Lalin de küçük kardeşine ablalık yapıyor.”

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN TEPKİ GELDİ!

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a övgüler yağdırdığı sohbetinden sonra sosyal medya kullanıcılarından ayrılık iddialarına tepki geldi. Sanat camiasında mutlu birliktelikleri olan tüm çiftlerin aralarının bozulmak istendiğine dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları “insanları rahat bırakın” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Exit mobile version