Magazin

Boşanma arifesinde olan Selin Ciğerci, paylaştı; Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu, kendisini tutamadı: “Hadi oradan be!”

Bir süre önce boşandığı eşi Gökhan Çıra ile yeniden evlenme kararı alan Selin Ciğerci, balayının ardından boşanmaya karar verdi. Anlaşmalı olarak boşanacakları öğrenilen Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra, işlem devam ederken; ayrı ayrı tatile çıktı. Selin Ciğerci’den ilk bekar tatili fotoğrafı ise, uzun süre sonra geldi.

BOŞANACAĞINI DUYURDU, TATİLE ÇIKTI

İkinci kez nikah masasına oturduğu Gökhan Çıra’nın Kardeniz Kılıç isimli bir sosyal medya fenomeni ile mesajlarının ifşa olmasının ardından boşanma kararı aldığı iddia edilen Selin Ciğerci, boşanma haberini ilk veren isim olmuş ve sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada; “Evlilik, eş olmak, aile kurmak… Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmî işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek” ifadelerini kullanarak, haklarında çıkan boşanma haberlerini doğrulamıştı. Bu haberi verdikten sonra tatiline devam eden Selin Ciğerci, rota değiştirdi.

SELİN CİĞERCİ BOŞANMA ARİFESİNDE MYKONOS’TA

Bir süredir Ege’nin koylarında tatil yapan Selin Ciğerci, bu kez rotasını yurt dışına çevirdi. Yunanistan’ın ünlü tatil beldelerinden biri olan Mykonos’a giden Selin Ciğerci, boşanmanın hemen öncesinde kendisine daha çok vakit ayırmaya başladı. Mykonos tatilinden ilk fotoğrafı da yayınlayan Selin Ciğerci’ye gelen yorumlar ise, ağızları resmen açık bıraktı.

SELİN CİĞERCİ’NİN FOTOĞRAFINA GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NDAN İLGİNÇ YORUM

Ege’de uzunca süre tatil yaptıktan sonra soluğu bu kez Mykonos’ta alan Selin Ciğerci, tatilinden ilk fotoğrafını da paylaştı. Siyah mayosu ile havuz başında objektiflere poz veren Selin Ciğerci’nin verdiği kilolar, tüm sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Son derece fit görüntülenen Selin Ciğerci, ölümsüzleştirdiği o anları, kendi Instagram hesabından paylaştı. Selin Ciğerci’nin o iddialı pozları binlerce Instagram kullanıcısı tarafından beğenilirken; pozları gören ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ise, fotoğrafa; “Hadi oradan be” yorumunda bulundu.