Magazin

Böyle bir itiraf ancak Esra Ezmeci’ye gelirdi: “Kocamın abisi beni sevdiğini söyledi!” Sosyal medya resmen yıkılıyor…

FOX TV ekranlarından yayınlanan “Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya” isimli programı sunmasıyla popülerliğini daha da artıran uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, programın ardından sosyal medya kullanıcılarını ihmal etmeyeceğini de adeta kanıtladı. Sosyal medya kullanıcıları ile gerçekleştirdiği soru cevap etkinlikleri esnasında aldığı itiraflar ile tüm dikkatleri üzerine çeken Esra Ezmeci, geçtiğimiz gün ağızları açık bırakacak bir itiraf daha aldı.

İLİŞKİLERİ KURTARAN TAVSİYELER VERDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Televizyon mesleki kariyerinin yanı sıra sosyal medya platformlarında oldukça popüler hale gelen uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya kullanıcılarına tıpkı danışanlarına verdiği gibi hizmet vermeye başladı. Takipçilerinin ilişkilerindeki sorunları çözmesine yardımcı olmak için soru cevap etkinlerine başladığını katıldığı bir programda belirten 36 yaşındaki Esra Ezmeci, ilişkileri kurtarır cinsten tavsiyeler ile durumlara yaklaşmak için çaba sarf ettiğinin de altını çizmişti.

YENİ HAYDAR DÜMEN İLAN EDİLDİ

Geçtiğimiz aylarda takipçileriyle soru cevap etkinliği yaptığı Instagram hesabından bu etkinliklere devam etme kararı alan uzman klinik psikolog Esra Ezmeci’nin sürekli olarak cinsel yaşama ilişkin soru e itiraflar alması, popüler ekran yüzünün sosyal medya kullanıcıları tarafından Haydar Dümen’e benzetilmesine neden oldu. Şimdilerde medyanın yeni Haydar Dümen’i olarak tanımlanan Esra Ezmeci’nin son gerçekleştirdiği soru cevap etkinliği de çok ilgi gördü.

SON SORU CEVAP ETKİNLİĞİ AKILLARA YİNE DURGUNLUK VERDİ

Bir soru cevap etkinliğine daha imzasını atan Uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden birinden bir cinsel yaşam itirafı daha aldı. Bu itirafı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Esra Ezmeci’ye bu kez gelen soru ve itiraf; “Kocamın abisi beni sevdiğini söyledi ve birlikte olduk. Devamı olursa günah olur mu?” şeklinde oldu. Takipçisine yol göstertmek için yanıt veren Ezra Ezmeci ise, soruya ilişkin; “Bunun size kötü sonuçları olabilir. Uzak durun” dedi.