Böyle bir para yok! İrem Derici, bu ay parayı kazanmayacak; resmen basacak! Sadece bir ay içerisinde kazanacağı miktar…

Son dönemlerde gerçekleştirdiği sosyal medya paylaşımları ile damga vuran ünlü şarkıcı İrem Derici, şimdilerde Cem Belevi yaşadığı sansasyonel ayrılığın etkilerini üzerinden atmaya başladı. Bu süreci işine odaklanarak geçiren İrem Derici, yoğun bir konser takvimi belirledi. Ağustos ayında da oldukça yoğun olan İrem Derici’nin bir ayda kazanacağı miktar, resmen dudakları uçuklattı.

İREM DERİCİ BU AY 20 KEZ SAHNEYE ÇIKACAK

Bir süredir yoğun bir konser takvimine sahip olan şarkıcı İrem Derici’nin ağustos ayını da dolu dolu geçireceği öğrenildi. Bir ay boyunca toplamda 20 kez sahneye çıkacak olan İrem Derici’nin Bodrum, Marmaris, İzmir, Antalya gibi birçok yerde sahne alacağı bilgisine ulaşıldı. Ardından İrem Derici’nin sahne başına aldığı miktar ortaya çıkınca, ünlü şarkıcının bu ay kaç para kazanacağı ortaya çıkmış oldu.

BİR AYDA 2 MİLYON TL’DEN FAZLA KAZANACAK

Yaz takvimi oldukça yoğun olan İrem Derici’nin bu ay toplamda vereceği 20 konserden ne kadar ücret alacağı da belli oldu. Sahne başına 2022 yılının ağustos ayında 120 bin TL ücret aldığı öğrenilen İrem Derici’nin sadece ağustos ayında 2 milyon TL’den fazla kazanacağı öğrenildi. Kazancı tam olarak da ortaya çıkan İrem Derici’nin bu ay 2 milyon 400 bin TL cebine koyacağı bilgisine ulaşıldı.

KURBAN BAYRAMINDA DA ÇALIŞMIŞTI

Son dönemlerde oldukça yoğun bir konser programı içerisinde olan İrem Derici, pek çok sanatçının dinlenmek için boş bıraktığı 10 günlük Kurban Bayramı tatilinde de sahne almıştı. Kurban Bayramı’nda konserlere çıkmaya devam eden İrem Derici, bir sahnesinde babası ile de şarkı söylemişti. Hem tatil yapan hem de konser veren İrem Derici, para kazanmayı o dönemde de bırakmamıştı.

Exit mobile version