Ekonomi

Böyle ihtiyaç kredisi kampanyası görülmedi! O banka, tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanız için 250 bin TL’ye kadar nakit desteğinde bulunacağını açıkladı! İhtiyaç kredisi 2022

Ekonomik krizin aleni bir şekilde yaşandığı bu zorlu günlerde, TL’nin döviz kurlarına karşı değer kaybı yaşamasından ve gündelik ürün fiyatlarının yüksek oranlarda zamlanmasından ötürü nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yüzünü güldüren, yüksek tutarları kredi hizmeti haberi Anadolu Bank’tan geldi.

Genel olarak geliştirdiği kredi hizmetleri ile adından söz ettiren Anadolu Bank, yeni dönemde temel ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara, 250 bin TL’ye kadar varan kredi hizmeti sunacağını bildirdi.

Anadolu Bank Yeni İhtiyaç Kredisi 2022

Vatandaşların nakit ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile arka arkaya duyurulan ihtiyaç kredilerine, Anadolu Bank tarafından geliştirilmiş olan kredi kampanyası da eklendi. Bankacılık sektörüne, yüksek tutarı ile damga vurmayı başaran Anadolu Bank kredisinin üst limiti 250 bin TL olarak ilan edildi.

Anadolu Bank 2022 İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Anadolu Bank’ın eğitim, beyaz eşya, evlilik, tatil, temel gıda alışverişi ve diğer ihtiyaçların giderilmesi amacı ile geliştirmiş olduğu 250 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmeti için örnek hesaplama tablosu yayınlandı.

Anadolu Bank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi hizmetinden 25 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için ödeme planı, şu şekilde oluşturuldu:

  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 2,16
  • Ödenecek aylık taksit tutarı: 1.076,45 TL
  • Kredi tahsis ücreti: 125 TL

Anadolu Bank 2022 İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yukarıda örnek hesaplama tablosu belirtilmiş olan Anadolu Bank kredi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, mart ayının sonuna kadar bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ya da banka şubeleri aracılığı ile kredi başvurusu yapmaları gerekmektedir.