Ekonomi

Böyle kredi kampanyası görülmedi! Vakıfbank vatandaşlara, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacak! 2022 Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası

2021 yılının sonlarına doğru yaşanan döviz kuru ve altın fiyatları artışlarını, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının izlemesi, TL’nin değer kaybı yaşamasına ve doğal olarak da gündelik hayat içerisinde alınan bütün hizmetlerin fiyatlarının zamlanmasına sebep oldu. Yaşanan tüm bu gelişmelerden olumsuz olarak etkilenen vatandaş bütçeleri, ülke içerisinde alım gücünün düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit sıkıntılarının yaşanmasına neden oldu.

Vatandaşların gündelik hayat içerisinde ki ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri konusunda onlara destek olmak isteyen bankalar, yeni dönemde çeşitli ihtiyaç kredisi kampanyalarını geliştirerek ilgili kampanyaların detaylarını paylaşmaya başladılar. Bu noktada söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyalarına ilişkin duyuru yapan son banka, hizmetlerine kamu bankası statüsünde devam eden Vakıfbank oldu. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan kredi kampanyasına göre vatandaşlara, 50 bin TL’nin altında ve 50 bin TL’nin üstünde olmak üzere iki ayrı kategoride ihtiyaç kredisi desteği vereceği açıklandı.

Vakıfbank 2022 İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yeni dönemde Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan kredi kampanyasına göre 50 bin TL’nin altında nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara 36, 50 bin TL’nin üzerinde nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara ise 24 ay vadeli kredi hizmeti sunulacağı açıklandı.

Vakıfbank, söz konusu ihtiyaç kredisi kampanyası için vatandaşlara, uygun ödeme seçenekleri sunduğunun bilgisini verdi. Buna göre bankadan ihtiyaç kredisi hizmeti almak isteyen vatandaşlar, söz konusu kredilerinin geri ödemelerini isterler ise aylık olarak isterlerse de 3 ayda bir olarak ödeyebilecek.

Vakıfbank 2022 İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi kampanyasına göre vatandaşlar için hesaplanmış olan örnek hesaplama tablosu, şu şekilde ilan edildi:

  • Kredi tutarı: 40 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,55
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık taksit: 1.534,25 TL

Vakıfbank 2022 İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank’ın yeni dönem kredi kampanyasından yararlanmak için şubelere gitmeye gerek kalmıyor. Banka, sırası ile KREDI, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi (gün-ay-yıl), aylık gelir bilgilerini doldurarak 5724’e SMS atan her vatandaşa, anında geri dönüş sağlıyor.