Ekonomi

Bu ay sonuna kadar başvurana verilecek: Akbank banka hesaplarına nakit bin 200 TL yatırıyor!

Akbank yazılı açıklama ile kampanya duyurusunda bulundu. Özel banka 31 Ekim tarihine kadar başvuranların hesabına en az bin 200 TL yatıracak. Emeklilerin faydalanabileceği kampanya için 3 yıl maaş çekme sözü verilmesi gerektiği ifade edildi. Başvurular şubeye gitmeden Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla gerçekleştirilebilecek.

Akbank emeklilere geri ödemesiz para veriyor. Bu kapsamda yapılan açıklamada, Akbank İnternet’teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği yapılması gerektiği bildirildi. Söz konusu ödeme en az bin 200 TL olarak hesaplara yatırılacak.

Emekliyim, maaşımı nasıl taşıyabilirim?

Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank’a taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet’teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Akbank, SGK emekli maaşını Akbank’tan alan müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekme imkanı sunuyor.

SGK emeklileri, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilecek, maaş günü sonrasında Banka tarafından geçerli güncel faiz oranları uygulanacaktır.