Bu ayı, emekli maaşına ek ödeme alarak tamamlamak isteyenlere son duyuru yapıldı 31 Mart tarihine kadar T.C. kimlik numarasını tuşlayanlara 2600 TL ödeme yapılacak!

2022 yılının başı itibari ile TÜİK tarafından açıklanan 2021 yılı enflasyon verileri ve aynı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde düzenlenen kabine toplantısı sonrasında, emekli maaşlarına 30,95 oranında zam yapılmasına karar verilmişti. Hükümet tarafından alınan yeni dönem zammı kararından sonra, bankalar emekli kampanyaları için kolları sıvadılar.

Hem özel bankaların hem de kamu bankalarının en önemli kalemlerinden birini oluşturan emekliler, bankaların kendileri için geliştirmiş oldukları emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyaları ile ek ödeme avantajından yararlanmaya hak kazandılar. Emekli hesabını ilgili bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca o bankadan maaş alacağını taahhüt eden tüm emeklilere, yüksek tutarlarda promosyon ödemesi yapılmasına karar verildi. Son olarak emekli promosyon ödemesi kampanyasını açıklayan Akbank, QNB Finansbank ve Garanti BBVA, ilgili hizmetlerden yararlanmak isteyen emekliler için son başvuru tarihinin 31 Mart olduğunu ilan etti.

Akbank Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyası 2022

Türkiye genelinde yüzlerce şubesi bulunan Akbank, yeni dönemde emekli vatandaşlara 2 bin 500 TL’ye varan ek ödeme avantajı sunacağını ilan etti. Buna göre banka, emekli maaşı tutarlarına göre değişen promosyon ödemelerini, şu şekilde belirledi:

QNB Finansbank Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyası

2022 emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyası için son çağrıyı yapan bankalardan biri olan QNB Finansbank, emekli maaşı hesabını 31 Mart tarihine kadar bankaya taşıyan vatandaşlara yapacak olduğu ek ödemeleri şu şekilde belirledi:

Garanti BBVA Emekli Promosyon Ödemesi Kampanyası

Yeni dönemde 31 Mart tarihine kadar taşınan emekli maaşı hesaplarına ek ödeme yapacağını duyuran bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Banka, ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version