Personel Alımı

Bu bölümlerden mezun olanlar dikkat: BDDK 153 Meslek Personeli alımı yapacak!

Bu sene bitmeden iş sahibi olmak isteyenlere bir haber de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) geldi. BDDK Uzman Yardımcısı unvanlarında meslek personeli alımı için ilan verildi. İlana başvuru yapan adaylar yazılı ve sözlü sınava katılım sağlayacaklar.

BDDK personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre, başvuru yapacak adayların ilanda belirtilen bölümlerden mezun olma şartını sağlamaları gerekiyor. Şartları sağlayan adaylar, başvurularını 5-15 Kasım 2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapabilirler.

Özel Şartlar:

1) Ek-1’deki tabloda belirtilen öğrenim şartlarını taşımak.
2) Ek-2’deki tabloda yer alan; söz konusu yıllarda yapılmış olan KPSS Lisans sınavına
girmiş olmak ve başvurulacak alanlar için belirtilen puan türleri ve taban puanı şartlarını taşımak.
3) Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.
4) Bankacılık Uzman Yardımcısı (Hukuk Alanı) için 15 Kasım 2021 tarihi itibarıyla avukatlık ruhsatına sahip olmak. (Bu şartta belirtilen avukatlık ruhsatının aslı veya onaylı örneği, sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar tarafından en geç sözlü sınav tarihinde Kuruma teslim edilecektir.)