Bu evlerin fiyatı düştü: Devlet Bankası satıyor, 105 Bin TL, 175 Bin TL, 378 Bin TL!

Konut satın almak isteyen binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. Devlet Bankası duyurdu. Yapılan duyuruya göre, satıştaki evlerin fiyatları düştü. İlan listesinde 105 Bin TL, 175 Bin TL, 378 Bin TL gibi fiyatlar ile konutların yer aldığı görüldü.

Halk Bankası gayrimenkul satış sayfasından konut ilanları yayınladı. Fiyatı düşenler kategorisinde birçok konutun yer aldığı görüldü. Vatandaşların söz konusu konutları satın alabilmesi için teklif vermesi gerekiyor. Teklif vermek isteyenlerin ise sitedeki şartnameyi imzalaması ve gerekli belgeler ile beraber banka şubesine başvuruda bulunması gerekiyor.

Gönderilmesi Gereken Belgeler:

Gayrimenkul Satış Şartnamesi
Geçici Teminat Yatırma Dekontu
Teklif Sahibinin TC Kimlik Numarasını içeren Kimlik Fotokopisi
Noterden Düzenlenmiş Vekaletname (Vekaleten teklif verme söz konusu ise vekil adına
Teklif Sahibinin TC Kimlik Numarasını içeren Kimlik Fotokopisi düzenlenmiş, ihale ve açık artırmalara iştirak ve gayrimenkul satın alma yetkilerini içeren noter onaylı, ıslak imzalı vekaletname ve vekilin noter tasdikli imza beyannamesi)
Teklif veren firma ise;
Onaylı Yetki Belgesi ve Güncel Ticaret Sicil Gazetesi (gayrimenkul alım satım yetkisini içeren) İmza Sirküleri Ticaret veya Sanayi Oda Kayıt Belgesi

Fiyatı düşen konutlar

Banka tarafından satışa çıkarılan ve fiyatı düşen konutlar listesinde Afyonkarahisar, Burdur, Tekirdağ, Ordu, Kars, Düzce, Antalya, Ankara ve daha birçok ilden konutların yer aldığı görüldü.

Exit mobile version