Kültür Sanat

Bu hafta vizyonda olan filmler!

Pandemi salgınında en çok özlenenler arasında hiç tartışmasız sinema salonları geliyor. Normalleşme süreci ile birlikte sinemaya gitmek isteyenler bu hafta vizyonda olan filmleri merak ediyor. Peki, Bu hafta hangi filmler vizyonda? Sinemada gösterimde olan filmlerin konusu nedir? İşte detaylar…

1- HIZLI VE ÖFKELİ 9

Geçtiğimiz 2 hafta önce vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 9 filmi bu hafta da vizyonda olacak.

Dominic Toretto, Letty ve oğlu Brian ile normal bir hayata dönmeye çalışır. Ancak suç dehası Cipher, hala ailesini çökertmeye çalışıyor. Dominic’in küçük kardeşi Jakob’u işe alır – Dominic’e karşı kişisel bir kan davası olan hayatı tehdit eden bir suikastçı. Dominic’in kendisine en yakın olanları kurtarmak için tek şansı geçmişle hesaplaşmaktır.

2- YENİ BİR ÇAĞ

Yine bu hafta vizyonda olan filmler arasında Yeni Bir Çağ filmi var.

Mağara adamları yeni bir ev bulmak için destansı bir maceraya atılırlar. Yeni mahallede Croods, hem onlardan daha iyi hem de daha gelişmiş olduklarına inanan modern Bettermans ailesiyle tanışır. Bu Crood’larla pek iyi gitmez, ancak devasa bir tehdit ortaya çıktığında – ailelerin birbirlerini kabul etmekten ve birleşmekten başka seçeneği yoktur…

3- ADALET BİNİCİLERİ

Mads Mikkelsen dostluk, makineli tüfekler, matematik, Danimarkalı gla’vold ve hayatın kendisi hakkında felsefe hakkında modern bir komedide geri döndü!

Görevli asker Markus, karısı trajik bir tren kazasında öldüğü için eve, genç kızı Mathilde’nin yanına gitmek zorunda kalır. Matematikçi Otto, iki eksantrik meslektaşı Lennart ve Emmenthaler ile ortaya çıkana kadar trajedi rastgele görünüyor. Otto, kaza treninde bir yolcuydu ve bunun planlandığına ve birinin arkasında olması gerektiğine ikna oldu. Sonunda, tüm göstergeler, aslında karısının yanlışlıkla kurban olduğu, doğru bir şekilde yönlendirilmiş bir suikast girişimi olduğu ve Markus’un kendi başına harekete geçmeye karar vermesidir.

4- KARADUL

Hayranları Karadul filmi serisinin 4. bölümünü bekliyordu.

Film, Marvel’ın film evreninin 4. Aşamasını başlatıyor ve birkaç yeni karakter tanıtılacak. Arsa, Natasha Romanoff’un Avengers’taki olaylardan önceki bir casus olarak hayatını takip edecek . Hatta Scarlett Johansson, büyük bir arama operasyonundan sonra filmi yönetmesi için özel olarak seçilmiş bağımsız yönetmen Cate Shortland’ı seçti.

5- KAOS YÜRÜYÜŞÜ

Kaos Yürüyüşü filmi; Chaos Walking , Patrick Ness’in “The Knife of Never Letting Go” kitabına dayanan yeni bir bilim kurgu filmi. Film, The Bourne Identity ve Edge of Tomorrow yönetmeni Doug Liman’dan geliyor ve başrollerde Tom Holland, Daisy Ridley ve Mads Mikkelsen var.

Film 2017’de çekildi ve aslında Mart 2019’da sinemaya gidecekti, ancak filmin arkasındaki Lionsgate, filmin Liman versiyonundan memnun kalmadı ve 135 milyon krona mal olan kapsamlı yeniden çekimler talep etti. Kalan kabuller nihayet Nisan ve Mayıs 2019’da tamamlandı.

Chaos Walking , Todd Hewitt’in (Hollanda) bir kolonideki tüm kadınların öldüğünü söylediği distopik bir gelecekte geçiyor. Bu nedenle Todd, doğada Viola Eade (Ridley) ile tanıştığında şaşırır! Koloninin erkekleri, tüm düşüncelerini gösteren bir güç olan “Gürültü” den muzdariptir. Bu tehlikeli ortamda Viola’nın hayatı tehdit altındadır ve Todd onu korumaya karar verdiğinde, kendi içsel gücünü keşfetmeli ve gezegenin karanlık sırlarını açığa çıkarmalıdır.