Personel Alımı

Bu İlde İkamet Edenler Başvurabilecek! Birçok Alandan Mezun Personel Alınacak!

Afyonkarahisar ilinde ikamet eden ve iş arayan binlerce vatandaş için resmi internet sitesinden yeni bir iş ilanı yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü 30 öğretim üyesi alımı yapacak. Bankacılık ve Sigortacılık, hukuk, iktisat, işletme gibi alanlarda personel alınacak. Başvurmak isteyen adayların başvuruları 15 gün içinde kabul edilecek. İlanın şartları nelerdir?

GENEL AÇIKLAMALAR

1. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin (lisans ve yüksek lisans Y.Ö.K. tarafından, doktora Ü.A.K. tarafından) onaylanmış olması şarttır.
2. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesinin tüm şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.
3. Öğretim üyesi kadrolarına müracaat edecek adayların aranan koşullara uyup uymadığı Üniversitemizce oluşturulacak “Ön İnceleme Komisyonu” tarafından incelenecek olup, bu inceleme sonucunda aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir.
4. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve iptal edilecektir.
5. Başvuru süresi ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.
6. Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir. Başvurular COVID-19 salgını nedeniyle alınan önlemlerden dolayı şahsen, posta veya kargo yoluyla yapılacaktır.
7. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilirler.
8. Üniversitemiz irtibat numaraları: 0 272 218 12 31
Adres: A.K.Ü. Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Gazlıgöl Yolu, Afyonkarahisar