Bu illerde yaşayanlar dikkat: Tarih verildi! Kuvvetli yağış geliyor

Hava durumuyla ilgili bir uyarı yapıldı. Sağanak yağış açıklaması geldi. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan değerlendirmelere göre, yarın Ege Bölgesi’nin iç kesimlerinde ve Akdeniz’de yağış bekleniyor. Öte yandan İstanbul’da beklenen kuvvetli yağışla ilgili de tarih verildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Kuvvetli yağış uyarısı geldi. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabı üzerinden sağanak yağış uyarısı yaptı. Şen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Pazartesi yağış yok. Yarın salı İç Ege ve Akdeniz bölgesinde Çarşamba doğuda kuvvetli olmayan yağış geçişleri görülecek. Perşembe; Ege ve Marmara’da bir günlük kuvvetli yağış, akşam İç Anadolu’da, Cuma; Doğu’da yağış bir günlük olacak. Sıcaklık ise Perşembe günü düşecek, Cuma tekrar yükselecek.

İstanbul bugün parçalı bulutlu sıcaklık 25 derece, Perşembe günü 5 derece düşecek. Cumartesi 26 derece. Perşembe günü öğlene doğru İstanbul da şiddetli yağışa dikkat edeceğiz. Aynı gün Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale yede dikkat edeceğiz.”

Exit mobile version