Bu Karta Sahip Olanlar Dikkat! Son Gün 31 Ocak!

Axess karta sahip olan yüzlerce vatandaş için önemli bir duyuru yapıldı. Axess kullanıcıları, Gittigidiyor.com internet adresi üzerinden yapacakları alışverişler için hediye para verilecek. Yapılan açıklamaya göre 500 TL üzerine 50 TL, 1000 TL üzerine ise 75 TL chip para vereceğini belirten Axess, kampanya için son günün 31 Ocak 2022 olduğunu da açıklamasına ekledi. İşte Axess gittigidiyor.com kampanyasının detayları

Kampanya Ayrıntıları

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Axess, Wings, Free, Akbank kart, ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir.

Kampanya “”Takı, Mücevher ve Altın”” kategorisinde yapılan alışverişlerde ve kontör alışverişlerinde geçerli değildir.
Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.

Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.

Axess Mobil ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.

Exit mobile version