Ekonomi

Bu Karta Sahip Olanlara Müjde! 31 Ocak’a Kadar Para Verilecek!

Axess kart sahibi olan milyonlarca vatandaş için önemli bir duyuru yapıldı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Axess kart sahibi olan vatandaşlar, Özdilek mağazalarından yapacakları 250 TL üzeri alışverişlerde geri ödemesiz 30 TL kazanacak. Resmi olarak yapılan açıklamada bu kampanyaya başvurular 31 Ocak tarihine kadar  geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları…

Kampanya Ayrıntıları

Kampanya kapsamında, 1 – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında Özdilekteyim.com mağaza veya market bölümlerinden yapacağınız 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize 30 TL chip-para sunulmaktadır.

Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “”Özdilekteyim”” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanya sadece Özdilekteyim.com’dan yapılacak alışverişler için geçerlidir. Özdilek hipermarketlerden yapılacak alışverişler ve taksitli mağaza alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapıda ödemelerde ve Sanal POS’tan yapılan ödemelerde geçerlidir.

Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartlarla yapacağı harcamalar ile kampanyadan bir defa en fazla 30 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.