Bu kartı olan öğrencilere 30 Eylül’e kadar bedava ve indirimli alışveriş

Bu kartı olan öğrencilere 30 Eylül’e kadar bedava ve indirimli alışveriş. Dev müjde milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor.

bedava ve indirimli alışveriş

Bu kartı olan öğrencilere 30 Eylül’e kadar bedava ve indirimli alışveriş

Türkiye’nin en prestijli üniversitelerine ev sahipliği yapan Türkiye’nin en kalabalık büyükşehir İstanbul’a özel fırsat. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstanbul Kart sahibi öğrencilere bedava ve indirimli alışveriş fırsatı sunuluyor. Fırsatlar için son tarih 30 Eylül Cumartesi

İBB’den duyuru geldi

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce açıkladı. İBB’den gelen duyuruya göre, “İstanbulkart ile İstanbul Kitapçısı’nda yapacağı her alışverişte yüzde 25 nakit indirim karta geri yüklenecek, ilk kez İstanbulkart’a giriş yapan öğrenciler özel QR kodla 9 kez ödemeye 10 kez geçiş yapabilecek ve otomatik ödeme talimatı veren öğrencilerin yaptığı her talimatın yüzde 10’unu İBB karşılayacak” ifadelerine yer verildi.

Öğrenci ulaşım 7,32 TL

UKOME toplantısı sonrası ise İstanbulkart sahibi öğrenciler bu yıl ulaşımda 7,32 TL ödeme yapacak. Öğrenci Abonman Ücreti ise 140 liradan 212 liraya çıktı. UKOME zammı sonrası öğrenci ulaşımı Öğrenci Elektronik Bilet Ücreti 4,83’ten 7,32 TL’ye çıktı.

Exit mobile version