Ekonomi

Bu markette 5Lt. ayçiçek yağı 97 TL: Sınır Yok! Şart Yok! İstediğiniz Kadar Alın…

Türkiye’de peş peşe gelen zamlar ile birlikte fiyatı en çok artan temel gıda ürünleri arasında ayçiçek yağı yer almaktadır. Artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlara müjdeli haber geldi. 5lt Ayçiçek yağı sadece 97 liradan satışa sunuldu. İşte detaylar…

Pandemi, yüksek enflasyon birde üstüne Rusya-Ukrayna savaşı eklenince tüm temel gıda fiyatları adeta tavan yaptı. Zor günler geçiren vatandaşlar uygun fiyata alışveriş yapmanın yollarını ararken, Türkiye’nin en önde gelen zincir marketinden güzel haber geldi. Uzun zaman sonra 5lt Ayçiçek yağı 100 TL altına satın alınabilecek.

5 litrelik sıvı yağ ürünleri birçok markette 158 TL civarında satışa sunulurken, tam tamına 61 TL’lik indirim herkesin gündemine yerleşti. Yukarıda da belirttiğimiz gibi 5lt yağ 97 TL’den satın aklanılabilecek ve istediğiniz kadar alabileceksiniz!

Migros marketlerde başlayan Vakıfbank kampanyası ile birlikte bankamatik veya kredi kartı olan vatandaşlar için 5 litrelik sıvı yağ 97 TL’den satışa sunuldu. Aldığımız bilgilere göre kampanyanın Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacağı belirtildi. Vakıfbank banka hesabı olan vatandaşlar bu kampanyadan yararlanabilecek.

İNDİRİM SADECE MİGROS ONLİNE ALIŞVERİŞ’TE GEÇERLİ

Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler Migros’un sanal market uygulamasına giriş yaparak, ayçiçek yağı indirimden faydalanabilecek. Migros Sanal Market ile siparişleriniz aynı gün içerisinde eğer yoğunluk varsa ertesi gün teslim edilmektedir. Vakıfbank kartları ile yapılan alışverişlerde 150 TL’lik bir ürün için 55 TL’lik indirim gerçekleştiriliyor.

152 TL’den satılan Migros sıvı yağ 5 litrelik ürünü 55 TL’lik indirim ile birlikte poşet ücreti ile birlikte 97,75 TL’den satılıyor.

MİGROS 5 LİTRE SIVI YAĞ FİYATLARI

Migros Ayçiçek Yağı 5 litre:152,50TL

Emek Ayçiçek Yağı 5 litre:163,90TL

Orkide Ayçiçek Yağı 4 litre:157,50TL

Yudum Ayçiçek Yağı 4 litre:163,90TL