Kültür Sanat

Bu Pazar katil belli olacak: Yargı dizisini izleyenler dikkat!

Bu sezona iddialı bir giriş yapan Yargı dizisi pek çok kişinin beğenisini kazandi. Diziyi izyenler yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlar. Yargı 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda Ilgaz ve Ceylin’in katili bulabilmek için plan yaptığı öğrenildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanarak seyirci karşısına çıkan Yargı dizisi merak konusu olmaya devam ediyor. Dizinin izleyicileri yeni bölümde neler olacağını internet sayfaları üzerinden araştırıyorlar. Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı ise resmen yayınlandı.

Beşinci bölümün tanıtımı için twitter üzerinden yapılan paylaşımda ise “Yargı’nın 5. bölümünde katil ortaya çıkıyor, sakın kaçırma!” ifadeleri kullanılarak, anket paylaşıldı.

Yargı 5. Bölüm fragmanı yayınlandı

Ilgaz ve Ceylin dışarıda katilin peşine düşmüşken, cezaevindeki Çınar büyük bir tehlike yaşıyor. Babası Metin’in, içeri attığı adam Çınar’ın peşine düşüyor. İntikam almak için köşeye sıkıştırdığı Çınar ile kavga etmeye başlıyor. Çınar, mücadeleden başarılı çıksa da adam son hamlesini yapıyor. Yanında getirdiği şişle Çınar’ı yaralıyor. Bu haberi alan Ilgaz ve babası Metin, büyük şok yaşıyorlar. Çınar’ın ölme ihtimali karşısında Metin, içten içe büyük üzüntü yaşıyor.