Bu senenin en dikkat çeken arabası Nissan Micra bu kez fiyatı ile konuşuluyor: Daha ucuza araba alamazsınız!

Görüntüsü ile bu senenin en dikkat çeken arabaları arasında yer alan Nissan Micra için duyuru yapıldı. Araç şirketi tarafından yapılan duyuruya göre, Nissan Micra Eylül ayı içerisinde kampanyalı olarak satılacak. Şirketten yapılan kampanya açıklamasında, Nissan Micra, sen Micra’lı ol diye Eylül ayı boyunca 50.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0,99 faiz* avantajı ile seni bekliyor.”

Sevimli tasarımı ile pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başarmış Nissan Micra araba için duyuru yapıldı. Şirket resmi internet sayfası üzerinden Eylül ayında kampanyalı satış yapacağını duyurdu.

Kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Nissan Micra, sen Micra’lı ol diye Eylül ayı boyunca 50.000 TL kredi tutarı için 12 ay %0,99 faiz* avantajı ile seni bekliyor. Nissan Micra Özel avantajlı fiyatları ve avantajlı kredi kampanyası ile Nissan Yetkili Satıcıları’nda.
BOSE® premium ses sistemi, standart 6 adet hava yastığı, akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı şerit takip asistanı, akıllı çevre görüş sistemi, akıllı otomatik uzun far asistanı, otomatik kararan iç dikiz aynası ile tam bir şehirli! Etkileyici tasarımıyla hayatınıza heyecan katan Nissan Micra şehir tutkunlarının vazgeçilmezi. Micra ile daha sen!

Nissan Micra kaç paraya satılıyor?

Eylül ayında kredi kampanyası ile satılan arabanın fiyatı da açıklandı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre sıfır araç 208 bin 500 TL’ye satılacak. 1.0 IG-T 92 CVT Visia versiyon için 221 bin 900 1.0 IG-T 92 CVT Tekna versiyon için ise 237 Bin 900 TL fiyat verildi.

Exit mobile version