Spor

Bu takımı tutanlar dikkat: Maç biletleri ücretsiz dağıtılacak, atkı hediye edilecek!

Pandemi sürecinde maçlara ara verilmişti. Yeniden başlayan maçlar ile ilgili olarak Diyarbekirsporlu olanlara güzel haber verildi. Cuma günü saat 13.00’da başlayacak maç ile ilgili yapılan açıklamalarda, biletlerin ücretsiz dağıtılacağı ve sporseverlere atkı hediye edileceği bildirildi.

Diyarbekirspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü saat 13.00’da başlayacak. Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak maç ile ilgili taraftarları sevindirecek bir açıklama geldi. Onursal Başkan Feyzi İlhanlı tarafından yapılan açıklamalarda, biletlerin ücretsiz dağıtılacağı ve sporseverlere atkı hediye edileceği bildirildi.

İlhanlı konuya ilişkin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

”Kulübümüzün kripto para borsasındaki işlemlerini yürüten Bitexen ailesine böyle bir katkıda bulundukları için teşekkür ediyoruz. Maçın biletlerini satın alarak sporseverlere ücretsiz dağıtacağız. Bununla birlikte maça gelecek sporseverlere atkı hediye edeceğiz. Tüm halkımızı bu önemli maçta tribünlerde görmek istiyoruz. Bundan sonra da Diyarbakır halkına buna benzer jestlerimiz olacak”