Teknoloji

Bu uygulamaya içerik yükleyenler dikkat: Artık para kazanacaksınız!

Dijital teknolojilerin gelişmesi ile beraber neredeyse herkes sosyal medya kullanmaya başladı. Hatta birçok sosyal medya kullanıcısı bu platformlar sayesinde gelir elde ediyorlar. Son olarak ise Pinterest platformunun kullanıcılarına para kazandıracağı öğrenildi. Buna göre, platformuna fikir pinleri özelliğini ekleyen uygulama başlangıçta ABD ve Birleşik Krallık’taki işletme hesaplarında hizmet verecek. Özelliğin bir süre sonra Türkiye’de de kullanılması bekleniyor.

Dünyanın en popüler uygulamalarından olan Pinterest artık içerik üreticilerine para kazandıracak. Gelen son bilgilere göre, platform ayrıca Fikir Pinleri dediği yeni özelliği kullanıcıların hizmetine sundu. Böylece içerik oluşturucuları artık Fikir Pinleri denen bu özelliğe satılık bir şeyi etiketleyebilecekler.

Başlangıçta ABD  ve Birleşik Krallık’ta kullanılabilecek

Fikir Pinlerinde ürün etiketleme, ABD ve Birleşik Krallık’taki işletme hesaplarında kullanılabilse de yakın zaman da Türkiye’de de hayata geçmesi bekleniyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan şirket, içerik oluşturucularının Fikir Pinleri aracılığıyla elde edilen satışlardan pay alma hakkına sahip olacağını bildirdi.