Bu yaz düğün yapacaklar dikkat: 30 Eylül’e kadar geçerli olacak!

Bu yaz düğün yapmayı planlayanlar için çeşitli alışveriş kampanyaları tek tek açıklandı. 30 Eylül’e kadar sürecek fırsatlar dahilinde 22 Haziran-30 Eylül 2022 tarihleri arasında mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum alışverişlerinizde seçili firmalardan Maximum Kart’a özel indirim ve taksit avantajları sizi bekliyor.

İşte evlilik hazırlığındaki tüm çiftler için açıklanan indirim kampanyaları:

Vivense’de ilave 5 taksit ve %8 indirim! (%8 indirim tüm indirimlere ek sepette uygulanmaktadır. Sarı fiyatlı ürünlerde, kargo ücreti ve kurulum bedelinde indirim geçerli değildir. Maximum8 indirim kodu başka kupon kodları ile birleştirilemez.)

Altınyıldız Classics’te Smokinlerde anında 300 TL İndirim! (Maximum Kart’a özel Altınyıldız Classics mağazalarından yapacağınız smokin alışverişlerinizde anında 300 TL İndirim uygulanacaktır.)

Europcar’da %35 İndirim! (Europcar’dan yapacağınız araç kiralamalarında %35 indirim ve peşin fiyatına 4 taksit uygulanacaktır.)

Tatilbudur’da 7.000TL ve üzeri rezervasyonlarda geçerli 400 TL indirim! (tek seferde yapacağınız 7.000 TL ve üzeri  peşin veya taksitli, seçili otel rezervasyonlarınızda 400 TL)

Atasay’da Altın ürünlerde %10, Pırlantalı ürünlerde %20 indirim! (İndirim Kodu Altın Ürünlerde Maximum10, Pırlanta Ürünlerde Maximum20 İndirimden faydalanabilmek için, indirim kodunun mağaza kasa görevlisine söylenmesi gerekmektedir.)

Vestel’de Ankastre setlerde %15 indirim! (Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili Vestel 3’lü ankastre setlerde (1 Ankastre Fırın, 1 Ankastre Ocak, 1 Ankastre Davlumbaz) ilgili ayın TPKN fiyatı üzerinden %15 indirim uygulanacaktır. Kampanyadan faydalanmak için İş Bankası Maximum Mobil uygulaması üzerinden alınan indirim kodu vestel.com.tr’de “promosyon kodu” alanına girilmelidir. Vestel yetkili satış noktalarında ise her ürün için 1 kod olacak şekilde toplam 3 kod, ödeme sırasında mağaza yetkilisine beyan edilmelidir.)

Pazarama’da Beyaz Eşya Çeyiz Setlerinde 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 1.000 TL indirim!

Mobilya ve Beyaz Eşya ödemelerinize faizsiz taksitlendirme! (Maximum Mobil ve İşCep uygulamaları üzerinden beyaz eşya ve mobilya mağazalarında yapılan 2.000 – 40.000 TL(dahil) arası peşin alışverişlerde faizsiz 3 ya da 4 taksit seçeneği için uygulanacaktır.)

Seyahat ve Konaklama harcamalarınıza faizsiz taksitlendirme! (Maximum Mobil ve İşCep uygulamaları üzerinden seyahat ve konaklama sektörlerinden yapılan 5.000 – 50.000 TL(dahil) arası peşin alışverişlerde faizsiz 3 ve 4 taksit seçeneği için uygulanacaktır. 5.000 TL altı ya da 50.000 TL üstü peşin işlemlerde yürürlükte olan faiz oranı geçerlidir.)

Exit mobile version