Bu Yaz Ne İzlesem Derdi Olmayacak! Sevmek Zamanı Dizi Severleri Ekran Başına Kilitleyecek!

Yaz aylarının gelmesi ile genel olarak romantik komedi türündeki yapımlar izleyici ile buluşuyor. Arada sırada dram ağırlıklı yapımlar da olsa yazın ekranların büyük bir kısmını romantik komediler oluşturuyor. Kanalların sezon dizileri yaz arası verirken, yaz dizileri kendilerini sevdirmek için bir fırsat yakalamış oluyor. ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Sevmek Zamanı ise romantik komedi dışında bir şeyler izlemek isteyenler için keyifli bir alternatif oldu.

Sezon arasına giren diziler sebebi ile yaz dizileri ekranların vazgeçilmezi oldu. Kendini sevdiren ve izlenme oranlarında başarı yakalayan yapımlar ise yeni sezonda hikayelerine devam edebilmek için fırsat bekliyor.

Sonbaharda da Devam Edebilir!

Ağırlıklı olarak romantik komedi türünde yapımlara alışık olduğumuz yaz döneminde, ATV’nin yeni dizisi bambaşka bir tür ile seyircinin karşına çıkıyor. Geçtiğimiz yaz ayında yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli dizi ile başarı yakalayan ve yeni sezonda da seyirci karşısına çıkan İlhan Şen, yine dram türündeki bir yapım ile yaz sezonunda ekranlarda olacak.

Başrollerini Deniz Işın ve İlhan Şen’in paylaşacağı Sevmek Zamanı, yazın romantik komedi türü dışında bir şeyler izlemek isteyenlerin alternatifleri arasında olacak. Yaz sezonundaki sıkı rakabete, Sevmek Zamanı’nın nasıl tepki vereceğini ve yeni sezonda ekranlarda olmaya devam edip etmeyeceğini hep beraber göreceğiz.

Alışılmış Yaz Dizilerinden Çok Farklı!

Yayınlanan ilk tanıtımı ile izleyenlerin allak bullak eden Sevmek Zamanı, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. İzleyenler her ne kadar bir şey anlamadıklarından şikayet etseler de dizinin gizemli ve merak uyandırıcı olduğu konusunda hemfikir oldular. İlhan Şen ve Deniz Işın ikilisinin imkansız bir aşkın bir hikayesine hayat vereceği tahmin ediliyor.

Exit mobile version