Bu zamana kadar yan rollerde gördüğümüz oyuncu Seray Kaya, bu kez başrol olarak ekranlarda boy gösterecek!

Ekranların sevilen yüzlerinden olan başarılı ve güzel oyuncu Seray Kaya, uzun yıllardır yan rollerde gösterdiği üstün oyunculuk performansı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Son olarak FOX TV’de yayınlanan, başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Mahkûm isimli dizi için kameraların karşısına geçen ünlü oyuncunun yeni projesi, sevenleri tarafından merak ile bekleniyordu.

Seray Kaya’nın hayranları tarafından merak ile beklenen yeni proje haberi, sonunda geldi. Yapılan açıklamalara göre Seray Kaya’nın ATV ekranlarında, yeni sezonda yayınlanacak olan bir dizide rol alacağı ve bu kez başrol koltuğunda oturacağı bilgisi magazin gündemine duyuruldu.

Seray Kaya’nın Yeni Projesi Belli Oldu!

Kadın dizisinde hayat verdiği Şirin karakteri ile oyunculuk yeteneğini gözler önüne seren ünlü güzel Seray Kaya, o dönem içerisinde popülerliğine popülerlik katmayı başarmıştı. Hem ailesine hem de Özge Özpirinçci’nin hayat verdiği Bahar karakterine çektirdikleri ile dizinin kötü karakteri olan Seray Kaya, seyirciden tam not almıştı.

Kadın dizisinden sonra kısa süreliğine Kuruluş Osman dizisinde rol alan ve sonrasında da FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mahkûm ile ekranlara gelen oyuncu Kaya, karakterinin görevi bitince diziye veda etmişti. Ekranlara ara verip vermeyeceği merak edilen ve hayranlarının “yeni proje ne zaman?” soruları ile karşılaşan Seray Kaya’dan, sevindiren haber geldi.

Alınan bilgilere göre güzel oyuncunun, eylül ayında ATV ekranında yayınlanacak olan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide başrol olarak seyircinin karşısına çıkacağı öğrenildi.

Dram Dizisi Olacak!

Seray Kaya’nın rol alacağı yeni dizinin, güçlü bir kadın karakterin dram dolu hayatını ele alacağı bilgisi paylaşıldı.

Çekimler Ağustos’ta!

Kaya, yeni dizisi Küçük Bir Gün Işığı için ağustos ayından itibaren kameraların karşısına geçecek.

Exit mobile version