Ege Haberleriİzmir HaberleriYerel Haberler

Buca Belediyesi pazara gidecek vatandaşlar için duyurdu: Sakın okumadan gitmeyin, değişti!

Pazara gidecek olan vatandaşlar için İzmir Buca Belediyesi duyuruda bulundu. Belediye internet sayfası üzerinden konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Yapılan yazılı açıklamada, Pazara gidecek olan vatandaşlar için günün değiştiği bildirildi.

İzmir’de pazara gidecek vatandaşlar için Kurban öncesi duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: 9-10 Temmuz 2022 tarihlerinde açıklan Pazar yerlerimiz Kurban Bayramı nedeniyle Arife günü olan 8 Temmuz’da kurulacaktır.

Buca’da kurban bayramı denetimleri:

Buca Belediyesi Veterinerlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri’ne bağlı ekipler, ortaklaşa bir çalışmaya imza atarak Kurban Bayramı öncesinde kesim ve satış yerlerinde denetim gerçekleştirdi.

Yapılan denetim ile ilgili olarak belediye şu ifadeleri kullandı:

Her Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiği rutin denetim faaliyetlerini bu yıl da gerçekleştiren Buca Belediyesi, bu ibadeti yerine getirecek Bucalıların gönül rahatlığıyla alışveriş yapması için titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Satış noktalarında küpe, pasaport, genel fiziki durum ve evrak kontrolü yapan veterinerlik işleri ve zabıta müdürlüklerinden ekipler, satış ve kesim yerlerinde denetim faaliyetlerine bayramın son gününe kadar devam edecek.