Buca’da Görkem Duman’a coşkulu karşılama

CHP Buca Belediye Başkan Adayı olan Mimar Görkem Duman, partisinin ilçe binasında coşkuyla karşılandı.

Haber/ Didar DEMİRCİ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı olan Mimar Görkem Duman, partilileri tarafından Buca ilçe binasında coşkuyla karşılandı. CHP Buca İlçe Binası önünde düzenlenen karşılama törenine, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ve partinin il, ilçe yöneticileri katıdı. Öte yandan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir de Duman’a destek olmak için törene katıldı. Buca Belediyesi mevcut Başkanı Erhan Kılıç ise sağlık sorunları nedeniyle törene katılamadı.

Törende konuşan İlçe Başkanı Kaya, “Sevgili dostlar, CHP’de demomratik bir süreç işledi. Herkes iradesini koydu. Ben de varım dedi. Yarıştılar ve sonuç olarak CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman olmuştur” dedi. Öte yandan Kaya, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın 5 yıllık emeklerine teşekkür ederek, “Önemli olan kimin aday olacağı değil, CHP’nin kazanmasıdır. Sokak sokak kapı kapı gezeceğiz. Şimdi başlıyoruz görkem dumanı belediye başkanı yapacaiız. Kendisi partimizin öz evladıdır. Baba evine hoş geldi sefalar getirdi. Yolu açık olsun” diye konuştu.

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman da adaylık açıklaması sonrası partililerine ilk kez seslendi. Büyük bir coşkuyla karşılanan Duman, partinin Buca Belediye başkan aday adaylarını da sahnede yanına aldı. Duman, “35 yaşında genç bir kardeşinizi belediye başkan adayı yaptınız. Hepnize sonsuz teşekkürümü sunuyorum. Genel Başkanımızla görüştüm, sizlere selamı var. Allah’ın izni ve sizlerin gayretiyle Buca’da partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

“BENİM ARKAMDA DAĞ GİBİ ÖRGÜTÜM VAR”

Duman, “Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum ve mesleğimi kazandığım Buca’mızın herkesin imrenerek baktığı bir ilçe olması için bugünden itibaren çalılmaya başlıyoruz. Benim arkamda başka partilerden açık veya kapalı ittifak masaları yok, benim arkamda para babaları yok, benim arkamda dağ gibi CHP Örgütü var. Benin arkamda Bucalı hemşehrilerim ve komşularım var. Benim arkamda Selanik’te doğan bir çift mavi gözün ışığı var. 31 Mart gecesine kadar durmadan çalışalım. Komşularımızı ikna edelim. Çalınmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmayalım. Enerjimizi ve heyecanımızı sosyal belediyecilikle göstermek için yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Exit mobile version