Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

Buca’da hastaneye gitmek isteyen vatandaşları ilgilendiriyor: Belediye resmen duyurdu!

Buca’da hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi açıklamada bulundu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nin Buca’ya taşındığı bildirildi.

İzmir Buca’da yeni bir poliklinik açıldı. Eşrefpaşa Hastanesi Buca kiliniğinde artık vatandaşlara fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti ayrıca nöroloji, üroloji, enfeksiyon hastalıkları, göz hastalıkları, iç hastalıkları, röntgen, laboratuvar ve diş polikliniği hizmeti veriliyor.

Engelli, yaşlı vatandaşlar ile sporculara güzel haber

2 bin 500 metrekarelik alanda, 3 katlı binada hizmet veren Buca’daki yerleşkede engelli, yaşlı ve sporcular için su altı tedavilerinin yapılacağı iki adet hidroterapi havuzu, muayene odaları, egzersiz ve rehabilitasyon salonu ile masaj üniteleri önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.


Bucalılar hizmetten memnun

Hastaneden hizmet alan vatandaşlar ise çeşitli açıklamalarda bulundular.

Tekin Bilgen, “Daha önce Yenişehir’deki Eşrefpaşa Hastanesi’ne gidiyordum. Buca’da Eşrefpaşa Hastanesi polikliniğinin açıldığını duyunca geldim. Buca Yıldız Mahallesi’nde oturuyorum. Ulaşım açısından çok kolay oldu. Hem de hastane inanılmaz temiz. İlk göz muayenemi oldum. Doktorlar, personel çok güler yüzlü ve işlerinde oldukça profesyonel” dedi.

Aynur Bensağlam, “Daha önce Eşrefpaşa Hastanesi bize uzak olduğu için Yenişehir’deki merkeze çok gidemiyorduk ancak Buca’da açıldığını duyunca hemen ertelediğim muayenemi olmaya geldim. Burası sakin, hoşumuza gitti. Kolay da randevu aldık” şeklinde konuştu.

Ayça Konçina ise şunları ifade etti: “Burada Eşrefpaşa Polikliniği’nin açıldığını duyunca fizik tedavi bölümüne muayeneye geldim. Çok sakindi ve evde yapacağım tüm hareketlerimi uygulamalı olarak gösterdiler.”