İzmir Haberleri

Bucaspor’da Şok Gelişme: Asbaşkan Mehmet Sevinç Görevden Alındı

İzmir’in köklü kulüplerinden Bucaspor’da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, Asbaşkan Mehmet Sevinç’in görevine son verildiği duyuruldu. Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş’ın kişisel insiyatifi ile alınan bu karar, camiada büyük yankı uyandırdı. Peki, bu beklenmedik ayrılığın perde arkasında neler yaşandı?

Bucaspor 1928 yönetimi, Asbaşkan Mehmet Sevinç’in görevine son verildiğini yaptığı resmi açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Kararın, kulüp başkanı Cihan Aktaş tarafından alındığı belirtilirken, Mehmet Sevinç’in kulüp ve şirketlerle olan tüm bağlarının kesildiği ifade edildi. Açıklamada, “Mehmet Sevinç’in Bucaspor 1928 asbaşkanlığı görevinden alındığını ve kulüp ile hiçbir ilişiğinin kalmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri yer aldı.

Katkıları İçin Teşekkür Mesajı

Kulüp yönetimi, Mehmet Sevinç’e verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Bucaspor’un resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamada, Sevinç’e bugüne kadar kulübe sağladığı katkılar için teşekkür edilerek, bundan sonraki yaşamında başarılar dilendi. Ancak bu ayrılığın ani oluşu, Bucaspor camiasında soru işaretlerine neden oldu.

Bucaspor Lig Yarışında İddialı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bucaspor, son haftalarda ligde iddiasını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Beyoğlu Yeniçarşıspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan sarı lacivertliler, 17 puanla 4. sırada bulunuyor. Zirve yarışını sürdüren Bucaspor, önümüzdeki hafta Mersin İdman Yurdu’nu kendi sahasında ağırlayarak galibiyet serisine geri dönmeyi hedefliyor.

Mehmet Sevinç’in ayrılığı kulüpte ani bir değişiklik olarak yorumlanırken, bu gelişmenin takım üzerindeki etkileri merak konusu oldu. Yönetimde yaşanan bu değişim, takımın lig mücadelesine yansır mı sorusu camiada sıkça tartışılmaya başlandı. Bucaspor’un zirve takibi ve yönetimsel istikrarı, taraftarların da yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor.