Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir’in yeni dizisinin tanıtım videosu yayınlandı! Küvette çekilen sahneler olay oldu!

Ana akım medyada yayınlanan dizi içeriklerinin seyirciler tarafından pek fazla izlenmemesi, dizilerin kadrosu ne kadar iyi olur ise olsun reyting oranlarının düşmesine ve dolayısı ile de dizilerin çoğunun erken final kararı almasına sebep oldu. RTÜK yasaklarından, projelerin aynı konular etrafında dönmesinden ve daha pek çok faktörden ötürü TV dizilerinden vazgeçen birçok izleyici, rotasını dijital platformlara çevirdi.

Son dönemlerde değişen izleyici alışkanlıkları, dijital platformların üye sayılarını arttırmaya başladı. Netflix, Blu TV, Gain TV, Exxen gibi platformların kıyasıya yarış içerisinde oldukları sektöre, 14 Haziran tarihinde bir de Disney Plus dahil oldu.

Disney Plus, diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de oldukça fazla popüler olmaya başladı. İlk yerli dizisi “Kaçış” ile büyük yankı uyandıran platform, diğer içerikleri ve yeni anlaşmaları ile de gündemde yer almaya devam ederken, yeni bir müjde daha vererek izleyicileri heyecanlandırmayı başardı.

Disney Plus, ikinci yerli içeriğinin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir’in başrolü paylaştıkları yeni dizi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA’NIN İK FRAGMANI YAYINLANDI!

Bir süredir yoğun bir çekim temposunda olan Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy’un yeni dizisi “Dünyayla Benim Aramda” ilk fragmanı ile izleyicinin karşısına çıktı. Birçok ünlü ismi kadrosunda bulunduran dizi, ilk fragmanı ile heyecan uyandırmayı başardı.

KÜVET SAHNELERİ ÇOK KONUŞULDU!

İlk fragmanda birçok detay izleyiciyi heyecanlandırmayı başardı. Özellikle Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy’un öpüşme sahneleri ve küvet sahneleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA OYUNCU KADROSU

Disney Plus’ın yeni dizisinin oyuncu kadrosu şu şekilde:

Exit mobile version