Bugün araba kullanmayın: Ehliyeti olan binlerce vatandaşa duyuru yapıldı!

Kendine ait arabası ile ulaşım sağlayan vatandaşları ilgilendiriyor. Belediye yaptığı yazılı açıklama ile duyuruda bulundu. Söz konusu duyuruda bugün araba yerine vatandaşların toplu taşıma kullanması çağrısında bulunuldu.

İzmir’de kendi arabası ile yola çıkan vatandaşlara belediye çağrıda bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çağrıda, 9 Eylül kutlamaları nedeniyle İzmirlilerin trafikte sorun yaşamamaları için de özel araç yerine toplu ulaşım kullanması gerektiği bildirildi.

Yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

Konak ve Alsancak’ta bazı noktalar trafiğe kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi bu tarihi kutlamalara katılacak İzmirlilerin trafikte sorun yaşamamaları için de özel araç yerine toplu ulaşım kullanma çağrısı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 9 Eylül kutlamaları kapsamında trafik yoğunluğuna karşı ulaşım seferlerinde düzenlemeye gidildi. 9 Eylül Cuma günü Atatürk Caddesi (1.Kordon) Konak Pier’den limana kadar, Cumhuriyet Bulvarı Borsa Kavşağı’ndan limana kadar olan bölge ile Talatpaşa Bulvarı araç trafiğine kapalı olacak.

ESHOT Genel Müdürlüğü’nden duyuru:

ESHOT Genel Müdürlüğü bugün için bazı seferlerde düzenleme yapıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

9 Eylül 2022 tarihinde İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinliklerin bitimine kadar.
253 No.lu Halkapınar Metro 2 –Konak hattımız
Gidiş yönünde: Şair Eşref Bulvarı- Gazi Bulvarı- Cumhuriyet Bulvarı- Mevcut güzergahın devamı
Dönüş yönünde: Fevzi Paşa Bulvarı- Gazi Osman Paşa Bulvarı- Şair Eşref Bulvarı
Hattımız Fevzi Paşa- Gazi Osman Paşa Bulvarı-Şair Eşref Bulvarı-Vasıf Çınar Bulvarı üzerinden hizmet verecektir. Hattımız-Talatpaşa, Alsancak Devlet Hastanesi, Dokuz Eylül Rektörlük, Sosyal Sigortalar Kurumu, Halit Ziya- duraklarından geçici olarak hizmet veremeyecektir.

Exit mobile version