Ekonomi

Bugün ATM’den hesaplarınızı kontrol edin: 1 Saat önce duyuruldu!

Vatandaşlara önemli bir duyuru yapıldı. 1 Saat önce yapılan duyuruya göre vatandaşların hesabına para gönderilecek. Destek ödemeleri için sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda ödemelerin 37 milyon 239 bin 568 TL olarak gerçekleştirileceği bildirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya üzerinden tarımsal destek ödemesi duyurusunda bulundu. Bakan Kirişçi tarafından yapılan açıklamalara göre, destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak.

Bakan Kirişçi söz konusu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

37 milyon 239 bin 568 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.

Öte yandan Bakan Kirişçi geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarda destek ödemelerine ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

Kirişci, bakanlık olarak 65 başlıkta toplanan destekleri olduğunu belirterek yakın zamanda herkesin bu desteklerden e-devlet üzerinden yararlanabileceğini aktardı.

TMO’nun 4 milyon 400 bin ton hububat alımı yaptığını ve alıma devam ettiğini anlatan Kirişci, vatandaşın ucuz ekmek yemesi için un sanayicisine uyguladıkları düzenlemenin benzerini yem sanayisinde de uygulayacaklarını sözlerine ekledi.