Bugün ATM’ye gidip paranızı çekin: Hesaplara yatırıldı!

Beklenen ödemelerle ilgili açıklama yapıldı. Paralar bugünden itibaren hesaplara yatıyor. Bayram dolayısıyla ödeme tarihi öne çekildi. Bu kapsamda, paralar bugün hak sahiplerine aktarılıyor. Bu kapsamda paralar bugün hesaplardan çekilebilecek.

PARALAR HESAPLARA YATIYOR

Paralar bugün hesaplara yatıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarının ödemesinin bayram dolayısıyla öne çekilerek hesaplara yattığını belirtti. Bu doğrultuda, yaşlı ve engelli aylığı alan vatandaşlar bugün paralarını çekebilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında verdiği engelli ve yaşlı aylıklarının ödemesinin öne çekilmesi müjdesinin ardından detayları paylaşan Bakan Göktaş, yaklaşık 1,4 milyon vatandaşa ödeme yapacaklarını söyledi.

Bakan Göktaş “Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata katılımlarında her zaman yanında olduğumuz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı, düzenli yaptığımız ödemelerimizle de destekliyoruz. Bu doğrultuda Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının ödemesini öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıyoruz. Böylece toplamda 2,7 milyar TL ödeme yapmış olacağız” dedi.

Exit mobile version