Bugün hesaplara para yatacak: TC kimlik numarasının sonuna göre saat 18.00’den sonra hemen bakın!

Paralar bugün hesaplara yatacak. Ödemelerle ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklama doğrultusunda, TC kimlik numarasına göre yapılan ödemelerin bugün saat 18.00’den sonra hesaplara yatacağı bildirildi. Ödemelerin hak sahiplerine yarın saat 18.00’den sonra yapılacağı belirtildi.

Bugün ödemeler gerçekleşiyor. TC kimlik numarasının son hanesi göre ödeme yapılıyor. Buna göre, yarın TC kimlik numarasının son hanesi ‘0’ ve ‘2’ olanlara ödeme yapılacak. Ödemelerin hak sahiplerine yarın saat 18.00’den sonra yapılacağı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama geldi.

PARALAR TC KİMLİK NUMARASINA GÖRE YAPILACAK

Destek ödemeleri yarın hesaplara yatıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabından destek ödemeleriyle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağını bildirdi. Buna göre, 11 haneli TC kimlik numarasının son hanesi ‘0’ ve ‘2’ olanların ödemelerinin yarından sonra yapılacağı belirtildi.

HESAPLARA AKTARILIYOR

Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı ödemelerle ilgili açıklamasında ”1 milyar 653 milyon 871 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version